Serveis que oferim:

La possibilitat de decorar la seva llar amb exclusivitat i crear ambients personalitzats i originals.

No us caldrà assessorament previ per decoradors i electricistes

Consultar-nos és gratuït no dubteu en demanar tota la informació que necessiti.

Pantalles a mida:

Produïm pantalles de totes les mides i formes. Des de petit format, fins a projectes de gran tamany. Gran varietat de materials i textures. Si es desitja, també podem utilitzar la roba o material, que el client ens dugui.

Restauració de llautó:

Això ens permet restaurar qualsevol peça a l'estat original. Es netejen les capes superiors de escòria i brutícia amb un bany àcid de Tricloroetilè. Després s'hi dona l'acabat desitjat. Totalment or, combinat or polit o or vell... Al final s'aplica una capa de vernís protector que atura el procés d'oxidació, mantenint l'acabat durant anys.

Reposició de tulipes de vidre:

Oferim més de 500 tipus diferents de tulipes per triar. Així podreu trobar la mateixa tulipa, o buscar un joc nou, que s'adapti a la seva lluminària.

Electrificació de lluminàries:

El servei d'electrificació li permet al client electrificar de nou lluminàries espatllades o electrificar peces noves. Ampolles de vidre, peces de fusta, rodes etc.

Assessorament gratuït:

Donem la informació bàsica per a reduir el consum de la seva factura de electricitat. Amb sencills consells, podem reduir moltíssim la despesa energètica. Només canviant les bombetes, afegint reguladors, sensors de moviment, interruptors diferencials etc.

Projectes especials o modificacions de lluminàries:

Modifiquem lluminàries noves per complir les especificacions del client quan es necessiti afegir cable, canviar el color, modificar les pantalles etc.